Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mild Madras Curry Turkey recept
Mild Madras Curry Turkey recept

Mild Madras Curry Turkey


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kalkoen in blokjes van 2,5 bij 2,5 cm. Snipper de ui. Giet olie in een bakpan. Bak de ui lichtbruin, temper het vuur, voeg de curry toe en laat even licht bakken, dit maakt de smaak van de kruiden los en versterkt de kruidensmaak. Doe de curry in een bakje. Opnieuw olie in een braadpan, bak de kalkoen lichtbruin, blus af met kokende kippenbouillon. Voeg de curry massa toe en laat dit 1 uur zachtjes stoven. Voeg zout altijd op het laatst toe, dit in verband met inkoken van de saus. Maak de ananas en de banaan pas schoon vlak voor gebruik. Verdeel de curry in twee pannen, voeg in de ene de ananas toe en in de andere de banaan, laat 5 minuten alles warm staan. Serveer er rijst of mihoen bij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit mild madras curry turkey recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven