Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mie met runderreepjes recept
Mie met runderreepjes recept

Mie met runderreepjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de mie volgens de aanwijzing op de verpakking gaar. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een wok en schep de currypasta erdoor. Voeg de runderreepjs toe en roerbak het 5 minuten. Breng het op smaak met zout en schep de runderreepjes op een bord. Voeg 1 eetlepel olijfolie toe aan het achtergebleven bakvet en roerbak de groenten 5 minuten. Voeg 100 mililiter water toe en breng het op smaak met zout. Laat de groenten in 5 minuten gaar worden en het vocht verdampen. Voeg de runderreepjes toe aan de groenten en warm het nog even 3 minuten mee. Giet de mie af en verdeel het over 4 diepe borden. Schep het groente-vleesmengsel over de mie.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit mie met runderreepjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven