Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Mexicaanse rundvleesschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het rundvlees in blokjes . Was de rode pepers, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in ringetjes. Pel en snipper de ui en de teentjes knoflook. Verhit 4 eetlepels zonnebloemolie in een pan met anti aanbaklaag en bak het vlees aan. Voeg de ui, knoflook, 2 theelepels Mexican Seasoning mix (Tex Mex), het sesamzaad, de amandelschaafsel en de tomatenblokjes toe. Schenk ongeveer 750 mililiter kokend water over het vlees en laat het afgedekt op een laag vuur circa 1,5 uur stoven. Schaaf tenslotte 25 gram pure chocolade en voeg dit de laatste 10 minuten toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mexicaanse rundvleesschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven