Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mexicaanse gehaktballetjes recept
Mexicaanse gehaktballetjes recept

Mexicaanse gehaktballetjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe het gehakt in een kom en meng er het ei en de gehaktkruiden door. Rol met vochtige handen gehaktballetjes ter grootte van een walnoot van het gehakt en zet ze, tot ze worden gebakken, in de koelkast. Doe de bruine bonen in een vergiet, spoel ze af onder de koude kraan en laat ze uitlekken. Snipper de ui. Verhit de boter in een grote pan. Bak de gehaktballetjes (eventueel in twee porties) rondom bruin en schep ze uit de pan. Laat de ui omscheppend in het braadvet glazig fruiten. Laat de oregano kort meefruiten. Doe de uitgelekte bonen, de blokjes tomaat met het vocht en de bouillon in de pan. Breng het aan de kook. Doe de gehaktballetjes in de pan en laat ze met het deksel op de pan in circa 5 minuten zachtjes gaar stoven. Breng desgewenst op smaak met zout en peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mexicaanse gehaktballetjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven