Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Meatloaf met ui en knoflook recept
Meatloaf met ui en knoflook recept

Meatloaf met ui en knoflook


Ingrediënten


5

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op ca. 200 graden celsius.
Doe het gehakt met de eieren, kruiden, knoflook en ui in een grote kom en meng alles goed door elkaar.
Voeg als laatste het paneermeel toe en meng tot het een homogene massa
is (dus 1 geheel is).
Maak van de gehaktmassa een grote "gehaktbal" en leg deze in een grote ovenschaal. Vorm de bal tot een ovale vorm.
Leg de gehalveerde tomaatjes en stukken ui om het gehakt heen en
besprenkel met olijfolie en eventueel wat van de ketjap.
Zet het gehaktbrood ca. 55 minuten in de oven en controleer eventueel met een oventhermometer of het gehakt gaar is tegen de tijd dat de baktijd verstreken is.

Eet smakelijk!

Serveersuggesties

Meatloaf is zowel warm als koud lekker. Warm, bij bijvoorbeeld aardappels en willekeurig welke groente. Koud, op brood, tijdens een picknick, enz.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit meatloaf met ui en knoflook recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven