Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Meatloaf - gehaktbrood recept
Meatloaf - gehaktbrood recept

Meatloaf - gehaktbrood


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Fruit de paprika, ui en knoflook (en eventueel peper) in een koekenpan met wat olijfolie zachtjes tot ze net gaar zijn. Laat afkoelen. Kneed er alle andere ingrediŽnten door behalve de ketchup en de gezeefde tomaat.
Prop het aldus verkregen gehakt in een ingevet cakeblik (ik zet het mengsel eerst zo`n twee uur in de koelkast, zodat het eindresultaat wat compacter, vaster wordt).
Meng de gezeefde tomaat met de ketchup en verdeel dit over de bovenkant van het gehakt.
Zelf kerf ik een leuk ruitpatroon in het oppervlak.
Laat een uur bakken in een oven op 180 graden celsius. Laat vůůr het aansnijden 5 minuten rusten.

Serveersuggesties

Eet er volgens het recept luchtige aardappelpuree bij, of pasta. Ik serveer een in basis gemengde groene en bovenop toegevoegde flink bonte salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit meatloaf - gehaktbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven