Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Marokkaanse Lamskebab recept
Marokkaanse Lamskebab recept

Marokkaanse Lamskebab


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de komijn, cayennepeper, peterselie en oregano. Wrijf het vlees hiermee in en prik de blokjes vlees vervolgens op spiezen (of satéprikkers). Smeer de spiezen lichtjes in met wat olijfolie. Zowel vóór als tijdens het grillen. Gril het vlees op een licht ingevet BBQ of grillrooster tot de vloeistoffen die uit het vlees lopen helder zijn als je erin prikt (ca. 5 á 6 minuten). Draai tijdens het grillen het vlees af en toe om. Laat het vlees een paar minuutjes rusten voor je het op tafel zet. Serveer met bv couscous en een frisse salade met abrikozen, amandelen, munt en koriander.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit marokkaanse lamskebab recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven