Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Limburgs zuurvlees van paardenvlees recept
Limburgs zuurvlees van paardenvlees recept

Limburgs zuurvlees van paardenvlees


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Doe dag 1 het vlees in een kom met half azijn en half water. Snijd de uien en doe deze erbij met de kruidnagels en de laurierbladen. Doe er een deksel op en zet het 24 uur in de koelkast. Dag 2: Doe de boter in een ruime braadpan. Als de boter bruin is, doe het vlees erbij. Als alles suddert, doe de rest uit de kom erbij. Zet op hoog vuur maar niet laten koken! Dan de stroop erbij en laat dit een paar uurtjes zachtjes sudderen. Als het vlees gaar is, uit de pan nemen en de saus aanlengen met wat maizena of sausbinder. Vlees erbij en klaar is Kees! Smakelijk eten!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit limburgs zuurvlees van paardenvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Limburgs zuurvlees van paardenvlees heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Echte LIMBURGSE zuurvlees maak je met peperkoek als bindmiddel en is veeeel lekkerder hahaha groetjes
    Bezoeker gaf dit recept op 14 augustus 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven