Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Light chili con carne recept
Light chili con carne recept

Light chili con carne


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de ui en de knoflook Verhit olie in een pan met anti-aanbaklaag. Bak de tartaar aan Fruit kort de ui en de knoflook mee. Breng op smaak met zout, chilipoeder en marjoraan. Laat de mais en de kidneybonen uitlekken. Maak de paprika schoon en snijd in kleine blokjes. Voeg de tomaten toe aan de tartaar en druk ze wat fijner. Voeg de mais, de bonen en de paprika toe aan de tartaar en roer het bouillonblokje er doorheen. Laat het geheel 5 tot 10 minuten koken. Breng op smaak met zout en chilipoeder. Smeer boter aan elke zijde van de snedenbrood en rooster ze goudbruin. Garneer de chili con carne met de marjoraan en serveer met de crème fraiche en de toast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit light chili con carne recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven