Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Leverpotje recept
Leverpotje recept

Leverpotje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de olie in de pan, voeg de lever in blokjes gesneden erin. Als deze niet meer aan elkaar kleven, het varkens vlees erin ook in blokjes gesneden of reepjes maar niet te klein. Doe er peper en zout en paprikapoeder op en bak dit even tot er geen water meer in is (van het vlees). Doe de uien erbij in stukjes gesneden en bak het even door. Doe er warm water bij dat alles onder staat en voeg na 20 minuten de ketchup, de mayonaise en de kruiden erbij. Laat het ongeveer 15 minuten pruttelen op een laag vuur. Zorg wel dat er water op blijft. Maak het af door het een beetje te binden met maizena. lekker met brood of met puree.

Allergenen Informatie

Voor dit leverpotje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven