Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lamsvlees met kriek recept
Lamsvlees met kriek recept

Lamsvlees met kriek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de lamsschouder in stukken, kruid ze met peper en zout en bak ze mooi bruin in een beetje boter. Pel de look en de ui, hak ze fijn en laat even meekleuren bij het vlees. Strooi er nu de bloem over en laat alles een beetje sudderen op een laag vuurtje. Voeg er de lamsbouillon en het kriekbier bij en laat alles zachtjes koken. Reinig de spruitjes, de boontjes en de broccoli. Snijd de broccoli in roosjes. Blancheer nu de spruitjes. Snijd nu ook de wortelen in jullienne. Doe de wortelen, de boontjes en de laurier bij het vlees en laat alles verder sudderen tot het bijna gaar is. Voeg er nu de geblancheerde spruiten en de broccoli aan toe en kruid met peper en zout. Laat dit nu nog een 10-tal minuten sudderen.

Serveersuggesties

Dit is heel lekker met een aardappel in de schil.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lamsvlees met kriek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven