Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lamsvlees in het pannetje recept
Lamsvlees in het pannetje recept

Lamsvlees in het pannetje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 150 graden C. Schil de aardappels, de uien en de knoflook. Snijd de aardappels en de uien in rondjes en hak de knoflook fijn. Verhit de boter in een pan en bak hierin de koteletten aan beide kanten bruin. Haal ze uit de pan en bak in dezelfde boter de uien en de aardappels bruin. Geef er zout en peper over. In een ovenvaste schaal leggen we de helft van het aardappel-uien mengsel op de bodem, daarop de koteletten, wat peterselie, het blaadje laurier, de knoflook en zout en peper. Bedek met de tweede helft van het aardappel-uien mengsel. Geef er de bouillon over en zet de schaal met deksel erop in de oven. Laat ze daar 50 minuten garen. Smullen maar!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit lamsvlees in het pannetje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven