Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lamssteak met bosui en appelstroopjus recept
Lamssteak met bosui en appelstroopjus recept

Lamssteak met bosui en appelstroopjus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de krieltjes in water met zout gaar. Kook de worteltjes in water met zout beetgaar. Verhit intussen het vloeibare bakvet. Bestrooi het vlees met peper en zout naar smaak en bak het 3 minuten per kant op een hoog vuur. Bak de bosuitjes mee. Neem het vlees en de bosuitjes uit de pan en houd ze onder aluminiumfolie warm. Schenk voorzichtig de port en 2 deciliter heet water in de pan, breng aan de kook en roer de aanbaksels los. Roer met een garde de stroop erdoor en leg de lamssteaks nog 1 minuut in de saus. Neem ze uit de pan, leg ze op een schaal en verdeel de bosuitjes erover. Serveer ze met de saus, de krieltjes en de worteltjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit lamssteak met bosui en appelstroopjus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven