Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lamsspiesjes met paprika, sjalotjes, knoflook en citroen recept
Lamsspiesjes met paprika, sjalotjes, knoflook en citroen recept

Lamsspiesjes met paprika, sjalotjes, knoflook en citroen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de sjalotjes en knoflook fijn. Snijd het vlees in blokjes. Snijd de ui in stukken. Verwijder de zaadjes van de paprika's en snijd ze in stukken. Pers de citroenen uit. Meng de olijfolie met ui, citroensap, knoflook, koriander, laurierpoeder en paprikapoeder. Voeg de lamsvleesblokjes toe aan de marinade. Zet het geheel afgedekt 6 uur in de ijskast. Verwarm de grill voor. Rijg het gemarineerde lamsvlees met ui en gekleurde paprikastukjes aan spiesen. Rooster de spiesen 8 minuten onder de grill aan alle kanten bruin en gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lamsspiesjes met paprika, sjalotjes, knoflook en citroen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven