Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lamsrack in honing tijmsaus recept
Lamsrack in honing tijmsaus recept

Lamsrack in honing tijmsaus


Ingrediënten


8

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden celsius, grill stand.

Smeer de lamsrack in met 1 eetlepel honing, zout, peper en tijm en schuif hem in een braadslede in de voorverwarmde oven, ongeveer 10 tot 12 minuten.

Kook de vleesfond en de rode wijn samen in, voeg daarna 3 eetlepels honing, de port en de tijm toe aan deze saus. Zout en peper naar smaak toevoegen. Bind de saus door boter toe te voegen.

Snijd daarna het lamsrack, leg in braadslede en giet de saus erover. Zet dit nog 2 tot 3 minuten in de oven (zelf bepalen hoe rood).

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit lamsrack in honing tijmsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven