Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lamsgehakt in tomaten/pindasaus recept
Lamsgehakt in tomaten/pindasaus recept

Lamsgehakt in tomaten/pindasaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Het gehakt rul bakken, dan de gesnipperde ui toevoegen en bakken tot ze glazig zijn. De knoflook erboven uitpersen en even mee laten bakken. De gezeefde tomaten toevoegen met een scheutje water. Dan de pindakaas er door roeren. Zout en peper toevoegen en laten sudderen tot de ui gaar is. Het is lekker om het iets langer te laten sudderen, zodat de ui verpulverd. Heerlijk met basmatirijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lamsgehakt in tomaten/pindasaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven