Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lamsfilet met haricotsverts recept
Lamsfilet met haricotsverts recept

Lamsfilet met haricotsverts


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf de lamsfilet in met verse tijm, peper en zout. Wentel de filets licht om in de paneermeel. Verhit een klein beetje olijfolie en braad de lamsfilet rosť (draai ze 9 keer). Haal ze uit de pan en houd ze op temperatuur onder aluminiumfolie. Maak de saus af met room. Doe de lamsfilet met de cherrytomaatjes, olijven en de saus in een ingevette ovenschaal en zet de schotel 10 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden C. Kook intussen de haricots verts in 5 minuten in kokend water beetgaar. Fruit de ui en meng de ui door de haricots verts. Kook tegelijkertijd de verse tagliatelle in kokend water in 10 minuten beetgaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lamsfilet met haricotsverts recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven