Lamschouder rollade met basilicum en pijnboompitten

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadslee
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven op 220 graden Celsius.
    Doe de , , en op een groot bord, gebruik een groot mes om het allemaal fijn te snijden tot een grove pasta.
  2. Kruid het met de en .
    Rol de uitgebeende schouder uit en plaats het met de huidzijde onder op een bord.
  3. Verspreid de pasta over het vlees, wrijf het er een beetje in.
  4. Rol het op en bind het stevig vast met vleesdraad/rolladedraad.
    Plaats de lam in een braadslee.
  5. Braad het in de oven voor 10 minuten.
  6. Verlaag de temperatuur tot 180 graden Celsius en braad het voor 40 minuten.
    Haal de braadslee uit de oven, voeg alle groente en toe en meng het totdat het bedekt is met de vleessappen.
  7. Braad het voor 40 minuten.
    Haal het vlees uit de braadslee en plaats het op een bord.
  8. Bedek het met aluminium folie en laat het 10 minuten rusten.
  9. Hou de groente warm.
    Serveer het vlees dik gesneden met de groente en .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
127 kcal
6%762 kcal
Vetten
1 g.
2%6 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
21 g.
8%126 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Lamschouder rollade met basilicum en pijnboompitten