Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lamsbout met tomaat recept
Lamsbout met tomaat recept

Lamsbout met tomaat


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in kleine stukjes. Pel de sjalotjes met knoflook en snijd ze in kleine stukjes. Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees rondom bruin. Bestrooi het vlees met zout. Voeg de sjalotjes met knoflook toe en bak het zachtjes 5 minuten mee. Voeg de tomaten met vocht toe en breng het geheel aan de kook. Stoof het geheel afgedekt in 4 5 minuten gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lamsbout met tomaat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven