Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lampang loemboek (lever met gekruide saus) recept
Lampang loemboek (lever met gekruide saus) recept

Lampang loemboek (lever met gekruide saus)


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd de lever in mooie grove plakken. Wrijf de ui, sambal, ketoembar, djinten, kentjoer, peper en zout tot een mooi mengsel en meng deze met de kokosmeel. Los de santen op in water en voeg er de kruidenpasta door heen. Breng het aan de kook en doe er dan de plakken lever bij, de salam en djeroek poerotblaadjes. Laat de massa koken tot het vlees gaar is en de kruiden met het kokosmeel een dikke saus gaat vormen.

Serveersuggesties

Heerlijk bij witte rijst of op zijn Nederlands op een snee stokbrood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lampang loemboek (lever met gekruide saus) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Lampang loemboek (lever met gekruide saus) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Mooi recept en erg lekker.
    Jaccor gaf dit recept op 4 januari 2013 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven