Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ku Lo Yuk recept
Ku Lo Yuk recept

Ku Lo Yuk


Ingrediënten


Bereidingswijze


Het ei loskloppen. Het vlees in dobbelstenen snijden, zouten, door het ei halen en daarna door de maizena. In de olie het vlees langzaam bruin laten bakken. Voor de saus de sjalotten en de knoflook snipperen. 1 deciliter water met de suiker aan de kook laten komen. De uien, knoflook, atjar, ketjap, tomatenketchup, ananas en Jahe bij het suikerwater doen. Dit mengsel zachtjes laten stoven tot alle ingredienten bijna gaar zijn. Wat aardappelmeel aanmaken met koud water en hiermee de saus binden. De gember in plakjes snijden en aan de saus toevoegen. Het bruingebakken vlees aan de saus toevoegen en opdienen met witte rijst of mie.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ku lo yuk recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven