Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kruidige hachee recept
Kruidige hachee recept

Kruidige hachee


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees in gedeelten op hoog vuur rondom bruin. Bestrooi het vlees met zout en peper, voeg de uien toe en bak deze enkele minuten mee. Strooi de bloem erover, schep alles goed doorelkaar en laat de bloem bruin kleuren. Verwarm de bouillon en giet deze met de laurier, de kruidnagels, azijn en wijn bij het vlees. Laat het geheel met het deksel op de pan in 2,4 uur gaar stoven. Verwijder de laurier en kruidnagels en roer de crème fraiche door de hachee. Eventueel kan je het nog binden met allesbinder.

Allergenen Informatie

Voor dit kruidige hachee recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven