Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Koreaanse krabbetjes recept
Koreaanse krabbetjes recept

Koreaanse krabbetjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de krabbetjes van elkaar en roerbak ze op hoog vuur gedurende 5 minuten. Schep ze uit de pan en gooi het braadvet weg. Verhit de wadjan en doe alle ingrediŽnten er in. Breng aan de kook, doe de krabbetjes erbij en laat het gedurende 4 5 minuten zachtjes stoven. Zorg ervoor dat het geheel niet te droog wordt en doe er indien nodig wat water bij. Sherry is ook goed, het kan nooit teveel zijn. Breng de krabbetjes over in een serveerschaal en dien op met witte rijst en een groentegerecht.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit koreaanse krabbetjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven