Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kippenpoot op traditonele wijze bereid met ananas en rum recept
Kippenpoot op traditonele wijze bereid met ananas en rum recept

Kippenpoot op traditonele wijze bereid met ananas en rum


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rasp de schil van de citroen. Bouten bestrooien met zout en peper en besprenkelen met citroensap. Kip ca. 30 minuten in koelkast zetten. Peper schoonmaken, zaadjes verwijderen en peper in reepjes snijden. Olie verhitten in de pan en ca. 5 minuten rondom bruin bakken. Op bord leggen. In bakvet ui en knoflook in ca. 2 minuten zachtjes glazig fruiten. Tomatenblokjes, peperreepjes, rozijnen en oregano erdoor roeren. Bouillontablet er boven verkruimelen en 2 dl water toevoegen. Al roerend aan de kook brengen. Kippenbouten in saus leggen en afgedekt in ca. 4 5 minuten zachtjes gaar stoven. Ananas met sap en rum door kip scheppen en nog ca 5 minuten zachtjes mee warmen. Op smaak brengen met zout en peper,

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kippenpoot op traditonele wijze bereid met ananas en rum recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven