Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipfilet in wijn recept
Kipfilet in wijn recept

Kipfilet in wijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de kipfilet in een plastic bak en overgiet deze met de rode wijn. doe de peperkorrels, jeneverbessen en het laurierblad er bij evenals het uitje en laat dit gedurende 1 dag = 24 uur intrekken. Haal het er uit en dep het droog. Braden en kruiden na eigen smaak, met peper en zout. Eet smakelijk.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kipfilet in wijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven