Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip in abrikozensaus recept
Kip in abrikozensaus recept

Kip in abrikozensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kip kruiden met kipkruiden. De kip braden in de boter. Als de kip gaar is de kip uit de pan halen. De boter afblussen met de bouillon. Het sap van de abrikozen erbij en een scheutje ketjap. Abrikozen in stukjes erbij (naar smaak de hoeveel). Pinda's erdoorheen. Eventueel binden met aardappelmeel. De kip op een bord leggen en de abrikozensaus erover heen schenken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kip in abrikozensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven