Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kebab van lamsvlees recept
Kebab van lamsvlees recept

Kebab van lamsvlees


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwijder de eventuele botten uit het vlees en snijd het in stukjes. Verhit de boter in een braadpan en braad het vlees aan. Snijd de uien en de knoflook fijn, voeg ze toe en laat ze even mee braden. Bestrooi met zout en peper en blus met de wijn. Ontvel ondertussen de tomaten, verwijder de zaadlijsten en snijd ze in stukjes. Voeg ze toe, breng aan de kook, zet het vuur laag en doe de deksel op de pan. Laat het vlees ongeveer 1 uur stoven. Roer af en toe even door.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kebab van lamsvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven