Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kebab marinade recept
Kebab marinade recept

Kebab marinade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in blokjes en maak van de ingredienten een marinade. Leg het vlees in de marinade en laat dit ca. 7 uur in de koelkast staan zodat de marinade er goed in is getrokken. Het vlees gewoon wokken met alle marinade erbij. Dit recept is vooral erg lekker met karbonade. Alleen moet je dan wel opletten dat je alle botjes eruit haalt en daarna gewoon in stukjes snijdt.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kebab marinade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven