Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Karbonades met pestojus recept
Karbonades met pestojus recept

Karbonades met pestojus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrooi de karbonades aan beide zijden met peper. Smelt 50 gram boter in een ruime koekenpan. Wacht tot het schuim is weggetrokken en bak de karbonades aan beide kanten bruin en gaar in 17.5 min. Bestrooi het vlees met wat zout, haal het uit de pan en houd het afgedekt warm. Roer de tomatenpuree door de braadboter en laat even pruttelen. Zet het vuur hoog, voeg de wijn toe en laat de jus even bruisen. Roer de pesto erdoor. Snijd de rest van de koude boter in 4 stukjes en roer deze één voor één door de jus en laat de jus nog 1 min. koken. Leg het vlees op warme borden en schep de jus over het vlees.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit karbonades met pestojus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven