Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Karbonades met bospaddenstoelensuas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf de karbonades in met zout en peper. Braad ze aan in een mengsel van boter en olijfolie. Als ze mooi dicht geschroeid zijn, haal ze uit de pan. Maak je braadresten met een vork los. Doe in een kommetje het pakje soep. Doe hier water bij en roer dit met een garde zo dat er geen klonten ontstaan. Schenk dit mengsel in de pan en vermeng dit met de aanbakresten. Breng het mengsel aan de kook. Temper de warmtebron en leg de karbonades er weer in. Zorg dat je goed ondergedompeld zijn. Laat de karbonades ongeveer 1,5 uur stoven.

Serveersuggesties

Heerlijk met stoofpeertjes of bietjes en gekookte aardappelen. Voeg eventueel verse paddenstoelen toe.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit karbonades met bospaddenstoelensuas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven