Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Karbonades in sinaasappelsaus recept
Karbonades in sinaasappelsaus recept

Karbonades in sinaasappelsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Boen 1 sinaasappel schoon, rasp de schil dun af en pers beide vruchten uit.
Bestrooi de karbonades met peper en zout en wrijf ze in met 2 eetlepels mosterd.
Verhit de vloeibare bakboter in een braadpan en bak de karbonades op een halfhoog vuur aan beide kanten aan.
Temper het vuur en schenk voorzichtig het sinaasappelsap in de pan. Roer de rasp door de jus en laat het vlees met het de deksel op de pan in ca. 25 minuten gaar stoven.
Neem de karbonades uit de pan en houd ze warm. Voeg de rest van de mosterd aan de jus toe en kook de jus op hoog vuur iets in.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit karbonades in sinaasappelsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven