Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Karbonaden met champignonsaus recept
Karbonaden met champignonsaus recept

Karbonaden met champignonsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olie in een grote koekenpan. Wrijf de karbonaden in met peper. Schroei de karbonaden dicht aan weerzijden in de olie en bak ze daarna 5 minuten bruin. Haal ze uit de pan en houd ze warm. Doe de champignons en de knoflook in het braadvet en bak ze in 2 minuten gaar. Roer het paprikapoeder, bouillon, de jam, en tomatenpuree erdoor. Breng dit mengsel aan de kok en laat het 5 minuten zachtjes koken tot het vocht verdampt. Roer de met 1 eetlepel aangemaakte maizena door de saus en laat nog 2 minute indikken. Leg de karbonaden weer terug in de pan, doe het gas uit en voeg de crème fraiche toe. Bestrooi met zout en peper naar smaak en garneer met de peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit karbonaden met champignonsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Karbonaden met champignonsaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Heerlijk recept. Ik heb het met kip gemaakt ipv van varkensvlees, maar ook dit was een zalige combinatie en absoluut een recept dat voor herhaling vatbaar is. AANRADER!
    Aanlilian gaf dit recept op 1 september 2010 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven