Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Karbonade met room-mosterdsaus recept
Karbonade met room-mosterdsaus recept

Karbonade met room-mosterdsaus


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


De karbonaden bestrooien met peper en zout. Verhit de boter in de koekenpan. Bak nu de karbonaden, bij een matig vuur, rondom mooi bruin. De baktijd is ongeveer 8 minuten. Haal de karbonaden uit de pan en houd ze apart. Roer nu de bloem door het bakboter van de karbonaden. Voeg nu al roerend beetje bij beetje het water en culinaire room toe, totdat er een gebonden sausje ontstaat. Roer nu de mosterd door de saus, eventueel op smaak brengen met wat peper en zout. Leg nu karbonaden in de saus. Draai het vuur op een laag pitje, deksel op de pan, laat het geheel nog 8 minuten zachtjes sudderen totdat het vlees gaar is. Serveer hierbij gekookte aardappelen met als groente b.v. spruitjes of savooiekool.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit karbonade met room-mosterdsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven