Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Karbonade met knoflook en citroen recept
Karbonade met knoflook en citroen recept

Karbonade met knoflook en citroen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rasp de gehele schil van de citroen en pers de helft uit. Verhit de helft van het vloeibare braadvet in een braadpan en fruit de knoflook en de ui in 5 minuten op een half hoog vuur. Verhit gelijktijdig de rest van het braadvet in een koekenpan en bak de karbonade aan beide kanten bruin, bestrooi ze met peper en zout naar smaak, roer dan de citroensap en de citroenrasp door het ui mengsel en leg dan de karbonades er boven op. Schenk nu de bouillon erbij en breng alles aan de kook. Stoof de karbonades met de deksel schuin op de pan in 20 minuten gaar. Schep het vlees met het kooknat op een schaal en bestrooi het met de peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit karbonade met knoflook en citroen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven