Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Karbonade met kerrie en appel recept
Karbonade met kerrie en appel recept

Karbonade met kerrie en appel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrooi de karbonades rondom met peper, zout en kerriepoeder. Verwarm de boter in een pan en bak de karbonades om en om aan. Haal ze uit de pan en fruit de ui in het bakvet goudbruin. Giet de gembersiroop erbij en roer de appelblokjes erdoor. Laat zachtjes aan de kook komen tot de appel iets zachter wordt en leg de karbonades terug in de saus. Wentel de karbonades af en toe om en laat ze zonder deksel op de pan in 20 minuten gaar stoven. Controleer of de saus vochtig genoeg blijft. Voeg zonodig een paar eetlepels water toe. Breng de saus eventueel nog op smaak met peper en zout en bestrooi op het laatste moment met vers gehakte peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit karbonade met kerrie en appel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven