Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Karbonade met ananas-kerriesaus recept
Karbonade met ananas-kerriesaus recept

Karbonade met ananas-kerriesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Dep de karbonades droog en bestrooi met zout en peper. Smelt in een koekenpan boter en braad de karbonades op een hoog vuur 3 minuten per kant aan. Zet het vuur lager, leg de deksel op de pan en laat de karbonades 10 minuten zachtjes sudderen. Voeg een beetje water toe als de boter te bruin wordt of om aanbakken te voorkomen. Giet de ananasstukjes af en vang het sap op. Neem de karbonades uit de pan en houd ze warm. Bak in het achtergebleven bakvet de paprikastukjes 3 minuten. Voeg de ananas en kerriepoeder toe. Roer de crème fraîche erdoor en laat smelten. Verdun de saus eventueel met wat ananassap. Breng op smaak met zout en peper. Schep de kerriesaus over de karbonades en bestrooi met bieslook. Smaakt heerlijk met een (noten)rijst en een salade van ijsbergsla.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit karbonade met ananas-kerriesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven