Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kapucijners met lamsvlees recept
Kapucijners met lamsvlees recept

Kapucijners met lamsvlees


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de kapucijners uitlekken.
Bak het vlees op een hoog vuur in hete boter stevig bruin aan en neem het uit de pan.
Fruit de uien in het achtergebleven bakboter goudbruin en roer daarbij het aanbaksel los.
Voeg de knoflook en de champignons toe en bak al roerend tot de champignons zacht zijn, maar het vocht nog niet is verdampt.
Doe nu het vlees in de pan terug, giet er bouillon over en laat het
met deksel op de pan een half uur gaar stoven.
Voeg als het vlees zacht is de kapucijners, de kerriepoeder, de paprika-blokjes en de zure room toe en laat het door en door warm worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kapucijners met lamsvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven