Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalfsvlees met knoflook recept
Kalfsvlees met knoflook recept

Kalfsvlees met knoflook


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Bestrooi de kalfslapjes met zout en peper en rol ze door de bloem. Bak de lapjes aan beide kanten bruin in 3 eetlepels olie. Laat een eetlepel braadvocht achter in de pan en roerbak 2 minuten met toegevoegde knoflooktenen (heel gelaten). Blus met sherry, sojasaus en bouillon. Doe de deksel op de pan en stoof totdat de kalfslapjes gaar zijn. De saus moet een beetje inkoken voordat u hem serveert.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kalfsvlees met knoflook recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven