Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kalfssukade met provencaalse jus


Ingrediënten


Bereidingswijze


24 uur van tevoren het kalfsvlees ontdoen van vet en vlies.
In een passende schaal plaatsen en de whiskey erbij gieten. Mosterd over het vlees smeren en kruiden met peper en zout. In plastic folie verpakken en 24 uur in de koelkast laten rusten.
De sucade rondom bruin bakken en in een braadslee leggen.
In de braadslee de gesnipperde ui, knoflook en witte wijn toevoegen en over het kalfsvlees gieten.
De provencaalse kruiden toevoegen. Dek af met aluminiumfolie en prik een vleesthermometer in het vlees. Plaats in een warme oven van 125 graden Celsius en laat garen tot de themometer 60 graden Celsius aangeeft. De sucade uit de pan halen en het kookvocht zeven en in een sauspan doen.
De jus inkoken en het vlees in plakken snijden en serveren met de jus.

Serveersuggesties

Geef er snijbonen en aardappels bij

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kalfssukade met provencaalse jus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven