Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalfsschnitzels met tijm en marsala recept
Kalfsschnitzels met tijm en marsala recept

Kalfsschnitzels met tijm en marsala


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de schnitzels in tweeŽn, zodat er 8 stukjes vlees zijn. Bestuif het vlees rondom met bloem en schud de overtollige bloem eraf
Verhit de boter in een koekenpan met anti aanbaklaag, leg de tijm erin en bak de schnitzels in 2.5 minuten per kant gaar en bruin
Bestrooi ze met zout en peper.
Schenk de marsalawijn erbij, en breng die alroerend aan de kook, wentel het vlees erdoor zodat het een beetje gaat glanzen van de wijn, verwijder de tijm en serveer direct.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalfsschnitzels met tijm en marsala recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven