Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalfsschnitzel met parmaham en salieblaadjes recept
Kalfsschnitzel met parmaham en salieblaadjes recept

Kalfsschnitzel met parmaham en salieblaadjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Plet de kalfsschnitzels tussen 2 stukken plastic en bestrooi ze met zout en vers gemalen peper. Bedek elke schnitzel met 2 salieblaadjes en omwikkel ze met een plakje parmaham. Klop de eieren los met wat zout en vers gemalen peper. Druk de schnitzels aan beide kanten in de bloem en klop het overtollige bloem eraf. Haal ze door de losgeklopte eieren en druk beide kanten stevig in het paneermeel. Verwarm de boter in een pan met anti aanbaklaag en bak hierin de schnitzels mooi bruin, krokant en net gaar van binnen. Blus de braadboter af met 2 eetlepels vleesbouillon, breng aan de kook, giet het dan door een fijne zeef en serveer het apart.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalfsschnitzel met parmaham en salieblaadjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven