Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalfsschnitzel met groene tapenade recept
Kalfsschnitzel met groene tapenade recept

Kalfsschnitzel met groene tapenade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hak de olijven met kappertjes fijn. Laat de tonijn uitlekken. Meng de olijven met kappertjes, tonijn en 2 eetlepels olie van de tonijn tot een tapenade. Breng het op smaak met citroensap. Voeg het zout toe aan de bloem en wentel de schnitzels erdoor. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de schnitzels aan beide kanten bruin en gaar. Leg op 4 borden elk een schnitzel en schep de tapenade erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalfsschnitzel met groene tapenade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven