Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kalfsoester in cognacsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de slagroom de fond en de cognac in een pan. Breng dit aan de kook en voeg naar smaak peper en zout toe. Zo gauw als het kookt het vuur klein zetten zodat het niet meer kookt. Gebruik anders een vlamverdeler. Leg de kalfsoesters in de fond en zorg dat ze geheel ondergedompeld zijn. Draai ze na 4.5 minuten om (hangt af van de dikte van de oesters). Haal de oesters na 8.5 minuten uit de fond en verpak ze in aluminiumfolie. Zo houd je ze warm en word het vlees heerlijk mals. Kook de fond in, in ca 15 minuten, totdat het een dikke saus wordt. Tijdens het inkoken kun je de brococoli en de pasta koken. Serveer de oesters op een bedje van tagliatelle. De saus kan gedeeltelijk over het vlees en deels over de pasta geserveerd worden. Leg er de broccoli roosjes omheen. Heerlijk met een glas witte wijn.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kalfsoester in cognacsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven