Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalfslever met salie recept
Kalfslever met salie recept

Kalfslever met salie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit 55 gram boter in de pan, voeg de in ringen gesneden uien toe en fruit deze ongeveer in 1 5 minuten gaar. Uit de pan halen en warm houden.
Verhit de overgebleven boter, doe de lever erin en bak deze ongeveer in 5 minuten gaar. Af en toe omscheppen. Haal de lever uit de pan, doe op een bord en besprenkel met citroensap. Afdekken en warm houden. Voeg 100 milliliter wijn toe aan het kookvocht en kook dit 5 minuten op hoog vuur. Doe de salie en ui er bij en kook alles nog eens 5 minuten. Voeg de gebakken lever weer toe en laat dit enkele minuten mee koken. Voeg de rest van de wijn en de peterselie toe en roer alles goed door. Laat het gerecht even opwarmen en breng het op smaak met zout en peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalfslever met salie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven