Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
(Kalfs)lever in tomaten-biersaus recept
(Kalfs)lever in tomaten-biersaus recept

(Kalfs)lever in tomaten-biersaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de blokjes spek in een koekenpan en voeg de grof gesneden uien en paprika toe. Bestrooi de stukjes lever met peper, zout en bloem en doe die bij het spek en de uien. Roer bier en tomatenpuree door het mengsel tot een gebonden saus ontstaat en voeg de kruiden toe. Laat de stukjes appel en de kappertjes ca. 5 min. meekoken. Serveer met rijst en sla.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit (kalfs)lever in tomaten-biersaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven