Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalfslapjes in marsalasaus recept
Kalfslapjes in marsalasaus recept

Kalfslapjes in marsalasaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestuif de kalfslapjes met bloem. Verhit de boter met olijfolie in een koekenpan en bak de kalfslapjes 3 minuten aan beide kanten. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Verhit de boter met olie en voeg de marsala met de helft van de bouillon toe. Breng het geheel aan de kook en laat het 2 minuten koken. Leg de kalfslapjes terug in de pan en laat het op laag vuur afgedekt 10 minuten pruttelen. Keer ze een keer om. Neem de kalfslapjes uit de pan en houd ze warm. Voeg de rest van de bouillon toe en breng het aan de kook. Laat de saus inkoken tot een stroopachtige saus. Schenk de saus over het vlees.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalfslapjes in marsalasaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven