Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalfsfricandeau met lentegroenten recept
Kalfsfricandeau met lentegroenten recept

Kalfsfricandeau met lentegroenten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olie en fruit de ui en bleekselderij hierin. Voeg de peterselie en knoflook toe en bak het vlees hierin rondom mooi bruin. Giet er bij het keren van het vlees een scheutje witte port bij. Voeg de groenten met de pesto en de gepelde tomaten na 20 minuten bij het vlees. Breng op smaak met peper en zout en stoof zachtjes 25 minuten. Snijd het vlees in plakken en schep de saus erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalfsfricandeau met lentegroenten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven