Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalfsentrecote met een kruidenkorst, waterkers en doperwten recept
Kalfsentrecote met een kruidenkorst, waterkers en doperwten recept

Kalfsentrecote met een kruidenkorst, waterkers en doperwten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrooi het vlees aan beide kanten met zout en peper. Droog de boterhammen in een broodrooster. Maal het brood met kruiden, ansjovis, knoflook en 2 eetlepels boter in een keukenmaschine fijn. Breng water met wat zout aan de kook en kook de doperwten hierin 2 minuten. Giet ze af en laat ze uitlekken. Verwarm de rest van de boter en de entrecotes op een hoge stand aan beide kanten 2 minuten. Leg ze in een ovenschaal en verdeel het kruiden mengsel erover. Zet ze een paar minuten onder de grill tot ze mooi bruin zijn. Verwarm ondertussen de erwten in het bakvet van het vlees en schep de qwaterkers er door. Verdeel de groenten over 4 borden, leg er een entrecote op en giet er wat van de jus uit de ovenschaal over.

Serveersuggesties

Lekker met krieltjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalfsentrecote met een kruidenkorst, waterkers en doperwten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven