Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaas - hamschnitzels recept
Kaas - hamschnitzels recept

Kaas - hamschnitzels


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de schnitzels overlangs zover in dat de helften nog net aan elkaar zitten. Snijd de ham en kaas in hele kleine stukjes. Maak de champignons schoon en hak ze fijn. Meng de ham, kaas en champignons door elkaar en vul met dit mengsel de schnitzels. Zet de randen vast met een houten cocktailprikker. Klop in een diep bord het ei los met wat peper en zout en strooi op een ander bord wat paneermeel. Wentel de gevulde schnitzels eerst door het ei en dan door paneermeel. Verhit de boter in een pan en bak hierin de schnitzels in ongeveer 10 minuten mooi bruin en gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kaas - hamschnitzels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven