Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Japans rundvlees recept
Japans rundvlees recept

Japans rundvlees


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Maak gember en knoflook schoon en hak resp. pers deze fijn. Voeg de soja toe, de bruine suiker, de saké en de olie. Overgiet het vlees in een lage schaal of diep bord hiermee en laat 20 minuten rusten op kamertemperatuur.
Gril het vlees op de barbecue (of op een kontaktgril) aan iedere kant drie ŕ vier minuten. Laat het vlees na grillen gedurende drie minuten rusten in alufolie. Snijd het vlees in dunne plakken.
Geef hierbij fijne Chinese kool en wasabi.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit japans rundvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven